1/20

Photographer - Laurent Brandajs 

G&Sons

APARTMENT

Our goal for this project was to transform an all-windows anonymous and cold penthouseon the 36th floor of a new residential tower into a warm and minimal home.

We have created a complete new interior lay-out to fit with the owner needs and have transformed it in a warm minimal home by chosing the right materials. The space is enhanced by the walnut herringbone parquet, the Italian furniture and the local carpentry. Enjoying  terrific views over the sea and the whole region, today you can litterally feel like softly floating in the sky. 

AREA

350 sqm

WHERE

Tel Aviv

WHEN

2014

The custom made Italian kitchen is open in the never-ending living space, it hosts a technical wall that opens up and closes according to the cook’s needs. The master suite is spacious and enriched with a pampering dressing room and ‘open’ bathroom. The apartment hosts three more double bedrooms and  two bathrooms for the children and also a laundryroom and a lot of storage.